Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  PREMIUM SOLUTIONS  

 

De diensten van Premium Solutions zijn:

Video CV's
Premium Solutions biedt kosteloos de productie van een Video CV aan haar klanten als extra service. Dit is een sterke tool om de klanten te helpen bij het vinden van betaald werk. Op deze manier heeft de werkgever een beter beeld van de kandidaat dan bij een cv op papier.

CV Opmaak
Premium Solutions maakt voor de kandidaten een passende cv. Het cv reprenteert de kandidaat. Een goede opmaak zorgt ervoor dat de werkgever een goede indruk krijgt.

Re-integratie
Premium Solutions is een re-integratiebureau die ernaar streeft dat de klanten een duurzame terugkeer hebben op de arbeidsmarkt zodat ze uit hun uitkeringspositie komen.

Jobhunting
Jobhunting is het actief 'jagen' op banen waarbij het trainen en geven van persoonlijke begeleidingen aan de kandidaten integrale onderdelen zijn. Het doel van Premium Solutions is dat onze kandidaten de toekomst krijgen die ze willen hebben.

Begeleiding naar een baan
De begeleiding van Premium Solutions is onderscheidend en uniek. Hierdoor kunnen de kandidaten via een traject begeleid worden naar een baan die bij ze past en waaruit zij voldoening halen.

Bemiddeling
Premium Solutions bemiddelt tussen werkgever & kandidaat in een proces van voor, tijdens en na het aannemen van werk bij: Open sollicitaties; E-mailacties; Acquisitie; Coaching en bijsturing van zowel werknemer als werkgever.

Coaching on the Job
Coaching on the Job is een zeer effectieve manier om een duurzame terugkeer naar de arbeidsmarkt te bewerkstelligen. Hiernaast geeft Premium Solutions begeleiding bij het maken van opdrachten, examens, trainingen en meer.

Sollicitatietraining
In de meeste gevallen zal er van u verwacht worden dat u schriftelijk reageert op een vacature. U zult dus een sollicitatiebrief of e-mail moeten gaan schrijven. Wij kunnen uw sollicitatiebrief voor u beoordelen en eventueel herschrijven. Ook kunnen wij de gehele sollicitatiebrief voor u schrijven. Het maakt hierbij niet uit om welke vacature het gaat. Naast een pakkende brief is ook een goed cv van belang. Meestal scannen recruiters en bedrijven de cv slechts door. Hiervoor moet in een opslag duidelijk worden wat uw vaardigheden en relevante werkervaring is. Het is hierbij van belang dat de inhoud van uw cv aansluit bij de vacature. Dit betekent dat u uw cv bij elke nieuwe sollicitatie kritisch moet bekijken. U moet bedenken wat de recruiter er als eerste uit moet halen. Competenties die voor de ene functie doorslaggevend zijn, kunnen voor de andere functie minder relevant zijn. Uw cv moet dus eventueel aangepast worden aan de functie. Wij hebben veel ervaring met het beoordelen van cv's. Wij kunnen voor u uw cv beoordelen en tips geven om tot een helder cv te komen. Ook kunnen wij voor u uw cv aanpassen aan de door u gezochte functie.

Gesprekstraining
In de gesprekstraining oefenen wij het sollicitatiegesprek,nemen wij door welke vragen u kunt verwachten en hoe u daar op kunt antwoorden. Ook reiken wij u handvatten aan om uw competenties zo overtuigend mogelijk toe te lichten in het sollicitatiegesprek. Daarnaast geven wij u allemaal tips en trucs mee om uzelf beter te laten overkomen. Aan het eind van de training weet u wat uw belangrijkste competenties zijn en kunt u dit in een sollicitatiegesprek helder verwoorden. Daarnaast weet u op overtuigende wijze uw motivatie en geschiktheid voor de functie onder woorden te brengen. Een gesprekstraining kan altijd op korte termijn gerealiseerd worden. Premium Solutions biedt de volgende diensten:
▪ Vaststellen van een zoekprofiel;
▪ Selecteren van de juiste zoekmethode;
▪ Toepassen van de verschillende sollicitatiemethodes;
▪ Een goede brief schrijven;
▪ Maken van een zinvol cv;
▪ Netwerkcontacten gebruiken. Premium Solutions kan u in contact brengen met haar netwerk van potentiele werkgevers; ▪ Presentatie en gesprekken voeren
▪ Keuzes maken;
▪ Salarisonderhandelingen.


 

 

© Premium Solutions | Lau Mazirellaan 466 | 2525 WV | Den Haag | info@premiumsolutions.nl | premium@premiumsolutions.nl| Privacy Statement |
Webdesign: Marketingagency.nl
Datum laatst bewerkt: 15-03-2012