Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  PREMIUM SOLUTIONS  

 

Voordelen werkgever
Premium Solutions re-integratiebureau kan u als werkgever kosteloos helpen met het vervullen van vacatures. De gehele dienstverlening is gratis. Premium Solutions is in staat om u als werkgever gemotiveerde werknemers aan te bieden zonder daarvoor bemiddelingskosten in rekening te brengen. U kunt de werknemer direct bij u in dienst nemen. Wanneer u iemand in dienst neemt van jonger dan 50 jaar die herbeoordeeld is voor de WAO, WAZ of Wajong of met minstens al een jaar een WW-uitkering komt de werkgever in aanmerking voor loonkostensubsidie. Bij een volledige dienstverband is deze loonkostensubsidie 50% van het wettelijk minimumloon. Andere voordelen zijn dat u als werkgever korting krijgt op verzekeringspremies. Bovendien kan de werknemer bij ziekte ziekengeld krijgen.

Als werkgever kunt u een beroep doen op premiekorting of loonkostensubsidie. Wanneer u iemand in dienst neemt die 50 jaar of ouder is met een uitkering, dan krijgt u als werkgever premiekorting. Per jaar kan dit gaan om een bedrag van maximaal 6500 euro. Deze regeling is van toepassing zolang de werknemer bij u in dienst is, voor maximaal 3 jaar.

Als werkgever kunt u ervoor kiezen om een gratis proefplaatsing in te zetten. De werknemer zal één maand kosteloos meedraaien in uw organisatie. Dit is kostenbesparend en geeft een voorsprong bij de 'fit' tussen de nieuwe werknemer en uw organisatie.


 

 

© Premium Solutions | Lau Mazirellaan 466 | 2525 WV | Den Haag | info@premiumsolutions.nl | premium@premiumsolutions.nl| Privacy Statement |
Webdesign: Marketingagency.nl
Datum laatst bewerkt: 15-03-2012