Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  PREMIUM SOLUTIONS  

 

IRO Traject bij Premium Solutions
IRO staat voor Individuele Reïntegratie Overeenkomst. Als u in een WW, WAO, WAZ of WAJONG regeling zit heeft u veelal recht op een IRO-regeling. Dit wil zeggen dat het UWV wil investeren in u, zodat u weer aan het werk kunt komen. De re-integratieconsulent van Premium Solutions helpt u in een paar stappen weer aan het werk. U bent al een tijdje op zoek naar een baan en het wil maar niet lukken. Laat ons u helpen. Wij kunnen u deze begeleiding gratis aan bieden indien u een (gedeeltelijke) WAO, Wajong WIA of WW uitkering ontvangt. U komt dan in aanmerking voor een IRO traject dat door het UWV vergoed wordt.

Wat biedt Premium Solutions u?
▪ Begeleiding bij de aanvraag van een IRO bij het UWV;
▪ Hulp bij het opstellen van het plaatsingsplan;
▪ Aandacht voor de reden van de werkloosheid en de verwachtingen voor de toekomst;
▪ Informatie over regelgeving en daaruit voortvloeiende verplichtingen en rechten
▪ Analyse van sterke kanten en valkuilen in het persoonlijk functioneren;
▪ Opstellen van een individuele functie en branche-geschiktheidsanalyse;
▪ Maken van een actieplan voor het realiseren van de nieuwe koers
▪ Sollicitatiebegeleiding en sollicitatietraining;
▪ Begeleiding bij hervatting van de werkzaamheden;
▪ Begeleiding bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan;
▪ Jobhunting (Premium Solutions matcht u met een werkgever).

Deskundigheid
Wij bieden u maatwerk reintegratie begeleiding op basis van individuele coaching en counselling. Onze coaches zijn specialisten in dit vakgebied en HBO/WO opgeleid. Hiermee mag u rekenen op specialistische en deskundige begeleiding, waarbij uw belang voorop staat.

Persoonlijke aandacht
Als u voor Premium Solutions kiest, kiest u voor persoonlijke aandacht. Wij gaan uit van de wensen, kansen en kwaliteiten die een kandidaat heeft. Bij ons staat maatwerk centraal. Waarbij wederzijds vertrouwen de sleutel is voor een succesvol traject.  Daarnaast bieden wij een unieke service. Wij blijven u namelijk begeleiden, ook als u eenmaal geplaatst bent. Officieel is het IRO-traject op dat moment beëindigd, waardoor velen opnieuw in een gat komen te vallen. Om dit op te vangen, gaan wij door met de begeleiding en coachen wij op zaken waar u in uw nieuwe baan eventueel tegenaan loopt. Dit verhoogt sterk uw kansen op duurzame arbeid en het versterkt uw gevoel van zelfvertrouwen. U bent onze intensieve aandacht waard, ook na uw plaatsing.

Heeft u belangstelling? Maak dan een afspraak voor een voorlichtingsgesprek. Dan laten wij u zien welke mogelijkheden de IRO u biedt om zelf vorm te geven aan uw reintegratie. Tel: 070 – 388 40 80 (tijdens kantooruren) 

 

© Premium Solutions | Lau Mazirellaan 466 | 2525 WV | Den Haag | info@premiumsolutions.nl | premium@premiumsolutions.nl| Privacy Statement |
Webdesign: Marketingagency.nl
Datum laatst bewerkt: 15-03-2012